No longer Music koncert Budapesten (tolmácsolt)
A "NO LONGER MUSIC" Budapesten tartotta az egyik evangelizációs koncertjét, ami főleg a fiatalok felé nyit korszerű módszereivel és technikáival. Az NLM az egy nemzetközi keresztény rock (színház) előadó csapat, és először voltak Budapesten.  Egy különleges előadás, ami szórakoztató, energikus és erőteljes fúziója az élő zenének, színpadi drámának és csúcstechnikás vizuális effekteknek, ugyanakkor feszegeti az élet fontos kérdéseit!  AZ együttes már kb. 25 éve járja keleteurópát és Oroszországot (többek között persze), és rengeteg ember tért meg az előadásokon.  
A második részben látható, hogy itt is rengeteg ember adta át az életét az Úrnak. A videó végén riportot készített a KMA az NLM frontemberével, David Pierce-el (jelenleg csak angolul).
Köszönjük a támogatásotokat, és imádkozzatok tovább, hogy ez a típusú evangelizáció ki tudjon bontakozni Magyarországon is. A falak közötti evangelizációnak szinte semmi értelme sincsen, még csak a bibliában sem találsz hasonlót. Az emberekhez ki kell menni, sokszor csak pár méter választ el bennünket a fal másik felétől (a csónak másik oldalától, ahol a tanítványok egyből rengeteg halat tudtak fogni). Tovább kell imádkoznunk és cselekednünk.
Ha vannak közöttetek fiatalok, akik szívesen zenélnének, játszanának (film, színház), táncolnának, énekelnének, ne tartsd vissza magad!
Jelentkezz a KMA-nál, és bekerülhetsz valamelyik csapatba.
Az idősebbek az organizáció, lebonyolítás, megvalósítás körül kamatoztathatnák talentumjaikat, de amíg az első csoportban kevesen vannak, addig nincsen mit megvalósítani. Szóval talpra, magyar keresztény testvérek!