BIZALOM (2010)

Valóságra alapozott történet olyan tinilányokról, akik  áldozatul esnek az interneten ólálkodó szexuális ragadozóknak.
A szülők döbbenten ismerik fel, hogy 14 éves lányuk áldozatul esett egy javakorabeli férfinek, aki tiniként mutatkozik be a chatszobákban semmit sem sejtő áldozatainak. Főszerepben a kereszténység egyik kedvence: Liana Liberato, aki  AZ UTOLSÓ BŰNEVŐ  főszerepét is játssza, de ez a film most egy világi produkció,  megtűzdelve durva fordulatokkal.
16 éven aluliaknak nem ajánljuk!A film tartalmaz zavaró jeleneteket, képeket és szóhasználatokat, ezért 16 éven aluliaknak nem ajánljuk, csak esetleges szülői felügyelettel (ha el szeretnéd magyarázni tinilányodnak, hogy milyen veszélyek leselkednek rá), miután persze megnézted a filmet egymagadban.
A sztori kitalált, de valóságos szituációkat jelenít meg. A célja, hogy a szülők jobban odafigyeljenek kislányuk internetes szokásaira.


Liana Liberato

 Mert a teremtett világ hiábavalóság alá vettetett, nem önként, hanem azért, a ki az alá vetette. Azzal a reménységgel, hogy maga a teremtett világ is megszabadul a rothadandóság rabságától az Isten fiai dicsőségének szabadságára.  Rm 8,19,21

KERESZTÉNY KÖZPONTI ADATSZOLGÁLTATÓ 2019

Minden honlap, cikk, hanganyag, keresztény filmek, keresztény rövidfilmek, keresztény videóklipek, videók, weblapok, gyülik stb... egy helyen.
Ingyenes (keresztény vonatkozású) weblapot készíthetsz te is.