JADA (2009)
Amikor Jada (Siena Goines) elveszíti férjét egy autóbalesetben, fordulatot vesz az élete: el kell hagynia kényelmes házát, és kénytelen lesz átköltözni a gettóba, két tizenéves gyerekével. Az egyiket, a fiút, persze egyből beszippantja az egyik helyi banda, és veszélyes küldetéseket bíznak rá. A fiú magát tekinti a család fejének, és azzal akarja bizonyítani férfiasságát, hogy a banda hierarchiájában felfelé törekszik.
Az anya és a húg tehetetlenül kénytelenek mindezt végignézni, tudván, hogy csak idő kérdése, hogy a fiút mikor veszítik el végleg. Az anya megtalálja ismét a hitét a helyi gyülekezetben, ahol egy megtért bandavezér kezd el segíteni a családnak. Persze ez még több bonyodalmat okoz.
Ez a film a kereszténység egyik legjobb filmje lehetett volna, ha a végkifejletet máshogy oldották volna meg. Mind a rendezés, mind a szereplők, és a történet is megadná rá az alapot.


A videó jelenleg nem elérhető 

Amikor Jada (Siena Goines) elveszíti férjét egy autóbalesetben, fordulatot vesz az élete: el kell hagynia kényelmes házát, és kénytelen lesz átköltözni a gettóba, két tizenéves gyerekével.
Az egyiket, a fiút, persze egyből beszippantja az egyik helyi banda, és veszélyes küldetéseket bíznak rá.
A fiú magát tekinti a család fejének, és azzal akarja bizonyítani férfiasságát, hogy a banda hierarchiájában felfelé törekszik.
Az anya és a húg tehetetlenül kénytelenek mindezt végignézni, tudván, hogy csak idő kérdése, hogy a fiút mikor veszítik el végleg.
Az anya megtalálja ismét a hitét a helyi gyülekezetben, ahol egy megtért bandavezér kezd el segíteni a családnak.
Persze ez még több bonyodalmat okoz.
Ez a film a kereszténység egyik legjobb filmje lehetett volna, ha a végkifejletet máshogy oldották volna meg.
Mind a rendezés, mind a szereplők, és a történet is megadná rá az alapot.

Kérjük, támogasd a FILMNET7 törekvéseit, a filmfeliratok készítése terén:
Felirat még nincs ehhez a filmhez.