Nem ma (2013)


 

A filmbeli történet akár meg is történhetett volna (igaz történet alapján készült), mivelhogy százak, ezrek tűnnek el naponta, és csak pár százaléka kerül meg az elveszetteknek. Finomított eszközökkel próbálja bemutatni egy áruba bocsátott kislányon keresztül a szexrabszolgaságot, hogy nagyobb közönséghez tudjanak eljutni e fontos üzenettel. Hogy mi az üzenet? Nem más, mint hogy e perverz világ aljasságában már a gyerekekhez is folyamodik, vágyaik kielégítése végett. Az előző, e témával foglalkozó filmfordításunkban (Szex rabszolgák) sem volt a filmkészítők szándéka bemutatni a maga valóságában a gonoszságnak ezt a magas fokát (olyan rettenetes, hogy még az áldozatok sem mernek igazán beszélni róla), ahol perverz emberek fillérekért gyerekeket, lányokat, asszonyokat verhetnek és erőszakolhatnak meg sorozatban, akár napi 18-20 órán keresztül (sok ezer brutális megerőszakoláson mennek át, amiből egy is elég lenne ahhoz, hogy csődbe menjen valaki élete), és általában a rendőrség és az állami intézmények lefizetett alkalmazottjai is elfordítják a fejüket (és sokszor részt vesznek a perverzitásban). Azok az áldozatok, akik visszatérnek vagy visszatértek (1-2%), soha, olvasd SOHA nem lesznek többé teljes értékű emberek.


Nincs szabadság amíg egy közülünk rabszolgasorba van kényszerítve.


Ez a mozifilm egy fiatal amerikai srác szemszögéből mutatja be az indiai szexrabszolga-kereskedelem azon ágát, amely a kisgyermekek (akár öt évestől) kiárulásával (meggyalázásával) foglalkozik. A srác egy elkényeztetett gyermekkor után bulikban keresi a menekülést Isten elől, akit lényegében soha nem tapasztalt meg az életében, pedig sokat vitték keresztény közösségekbe. Amikor egy ilyen bulizós körútra indul el barátaival, Isten lerántja a leplet a szeméről, és meglátja a valóságot maga körül. Életveszélyes helyzetekbe bonyolódik bele, és a végére teljesen elveszettnek látszik minden, de.....
Szóval nézd végig a filmet, mert ez a valóságon alapszik.
Olyan partnerek által lett ajánlva, mint az NFS (not for sale campaign), Live 58, Human traficking, The A21 Campaign és mások.


Ez az a film, amit mindenkinek meg kellene nézni.
Élünk a mi kis buborékunkban, közben pedig egy-két méterre szívet szaggató tragédiák játszódnak le.
És a szomorú az, hogy általában még észre sem vesszük. (KMA)
Kapcsolódó témájú videók, produkciók.----------------------------

 Nyisd meg a te szádat amellett, aki néma, és azoknak dolgában, akik adattak veszedelemre.  Péld. 31:8

Ha tiltakozni akarsz a gyermek (és mindennemű) rabszolgaság ellen, most megteheted, a lenti üzenővel.