EGY DOBOZNYI HIT (2015)   
felirat: BN4TD (badnewsforthedevil)Ha csak a nagy költségvetésű, csiszolt hollywoodi filmeket bírod, akkor ez nem biztos, hogy neked való.
De ha tudsz értékelni egy kedves, felemelő filmet pozitív üzenettel és letisztult történettel - igaz, alacsonyabb költségvetéssel -, akkor ez  tetszeni fog.
Keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal lány, amikor az apját (alaptalanul) börtönbe zárják. A pozitív attitűdje viszi át, és ez a film többet mond el példával (hogyan él és mit csinál), mint szavakkal.

Ahogy mondják: ahol van akarat, ott út is van. Egy tinédzser lány a hit fogalmát alkalmazza belső adottságaival kombinálva, hogy segítse a nézőknek megérteni az Istenben való bizalom fontosságát az élet minden körülményei között. A 16 éves Dior elveszíti édesanyját, apját alaptalan vádakkal börtönbe zárják, a lány az utcára kényszerül, nyomában egy szociális munkással. Dior pozitív hozzáállásával és gyakorlatias szemléletével tartja fenn magát kitartva Istenbe vetett hitében, nehéz körülmények között is a legjobb helyzeteket használva fel. 
A film arra készteti a nézőt, hogy saját életét más szemszögből lássa, legyen hálás az apróságokért, és tegyen minden pillanatot kinccsé.
„Az én békességemet adom néktek: nem úgy adom  néktek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, és ne féljen.”  János 14:27