Az utolsó megújulás - Vissza a kezdetekhez

A filmben olyan valós, megtörtént dolgokat látsz, amelyek csak a bibliában, az Apostolok cselekedeteiben történtek. Az egyház egy kultúrális közeggé vált az elmúlt 2000 év alatt, és elvesztette az erejét.
A film rávilágít arra is, hogyan taláhatjuk meg ismét, és hogyan aktiválhatjuk Isten gyógyító és megújító szeretetének erejét napjainkban. Kapaszkodj meg! Hatalamas csodákat fogsz látni!A magyar felirathoz rá kell menni a fogaskerék ikonra (a film elindítása után látható csak), és kiválasztani a magyar feliratot (Subtitles-Hungarian).

A filmet bemutathatod a gyülekezetekben (a készítők hirdetik a honlapukon), filmklubokban, közösségekben, de nem engedik meg, hogy feltöltsed a netre (megosztani persze mindig lehet). Ha a Youtube-ról töltöd le, akkor a felirat nem lesz ráégetve, mert a feliratfájl csak csatolva van.
Ha kivetíteni szeretnétek, akkor vagy a youtube-ról vetítsetek, vagy töltsd le magadnak az angol verziót (3,3GB), feliratok nélkül, és a magyar feliratot külön csatoljad hozzá.
Ha esetleg nem értesz ehhez, akkor tedd a filmet és a feliratfájlt egy könyvtárba, és adj nekik azonos nevet, majd kattints kétszer a film fájlra. A feliratot szinte minden lejátszó autómatikusan a film alá helyezi, ha ugyanaz a neve, mint a filmnek.
Filmletöltés itt (az ENGLISH opciót válaszd):  https://thelastreformationmovie.com/download 
Felirat: http://kma-hu.com/feliratok/The%20Last%20Reformation%20-%20The%20Beginning.srt
......